Zamieszczone przez Mihau
[O1] sciaga na prawą stronę.
Zwiń
X
-
[O1] sciaga na prawą stronę.
Wymieniłem z przodu tylne tuleje na wahaczach drążki kierownicze oraz sworzeń z prawej strony pojechałem na ustawienie zbieżności,i co dupa :evil: Auto ściąga na prawa stronę. Czyżby spie....ili zbieżność? Jestem 240km od domu i nie chce żeby po powrocie do domu wymieniać oponyNie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
-
-
po 240 km nic z oponami sie nie zrobi a zbieznosc bym sprawdzil bo raczej zle jest ustawiona jak sciaga chyba ze przed wymiana tez sciagaloSkoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Komentarz
-
-
Pokaz wydruk ze zbieznosci.
Prawdopodobnie jest zle ustawiona zbierznosc - bedzie to widac na wydruku.
Mozliwe ze jest zbyt duzy kat znoszenia.
Mozesz jeszcze zmienic z przodu kola stronami i zobaczyc czy wtedy nie ciagnie w druga strone.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Facet nie daje żadnych wydruków Pojechałem na reklamacje,koleś zmienił koła prawe kolo założył na lewa stronę i teraz ściąga na lewą stronę. Powiedział mi ze opony się ułożyły do starego ustawienia i nic teraz się już nie zrobi. Opony mam nówki,śmigają dopiero rok czasu. Czy naprawdę nic już nie da się zrobić?Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Komentarz
-
-
Skoro przekładka kół powoduje ściąganie w drugą strone to problem jest w kołach a nie w zbieżności.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez damian1975Bartek.K, najlepiej poszukaj innego warsztatu,bo ten gość pier,,,li bzdury jak mało który :klnie: :smokedevilZamieszczone przez Bartek.KOpony mam nówki,śmigają dopiero rok czasuNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz